Skip to content

Ακούω την καρδιά

Αυτό το Webinar διάρκειας 2 ωρών είναι αφιερωμένο στη δύναμη της καρδιάς. Η καρδιά, όπως νους και άλλα όργανα και κύτταρα του ανθρώπου έχει μνήμη. 

Η μνήμη των κυττάρων μπορεί να αποκαλύψει πολλές πληροφορίες για την «πραγματικότητα» που βιώνει το σώμα του κάθε ανθρώπου. 

Σε αυτό το Webinar με πολύ σεβασμό προς την επιστήμη και τον άνθρωπο εστιάζουμε στα χαρακτηριστικά της μνήμης και στους τρόπους με τους οποίους σχετίζεται με τη πραγματικότητα που βιώνουμε.

Τα άτομα που συμμετέχουν εκπαιδεύονται:

  1. Στην κατανόηση του τρόπου με τον οποίον η καρδιά αποκαλύπτει πολλά για τις μνήμες και τις συναισθηματικές μνήμες.
  2. Μαθαίνουν τη σημασία του να ακούω την καρδιά με βαθιά συνείδηση.
  3. Αποκτούν γνώση διαχείρισης πεποιθήσεων και περιοριστικών πεποιθήσεων προς όφελος του ίδιου του ανθρώπου.
  4. Μαθαίνουν βιωματικά τη σημασία που έχει να ακούμε την καρδιά μας και την καρδιά του συνανθρώπου.
  5.  Πώς να έχουν μια καλύτερη συναισθηματική ζωή, αξιοποιώντας τα στοιχεία που δίνει η σύγχρονη επιστήμη με πρακτικό τρόπο.
kardia

Σε αυτό το Webinar δίνω το «χρυσάφι» συσσώρευσης γνώσης, έρευνας και πρακτικής εφαρμογής χρόνων με σκοπό να παρέχω μια πιο αισιόδοξη προοπτική βιώματος της καθημερινής ζωής.

Στην καθημερινότητα ο άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με πληθώρα εμπειριών και συναισθημάτων ακόμα και ανεπιθύμητων όπως ο θυμός, ο πόνος, η θλίψη, η απογοήτευση. Η επιστήμη διδάσκει ότι όταν εστιάζω σε εποικοδομητικά, θετικά συναισθήματα όπως η ευγνωμοσύνη, η συμπόνια, η ευτυχία, η χαρά, η αγάπη βιώνω μια όλο και καλύτερη καθημερινότητα.

Kαρδιά
Kardia2

Ειδικά στην παρούσα χρονική στιγμή για την κοινωνία και την υγεία ο άνθρωπος έχει ανάγκη να εστιάζει σε συναισθήματα που ενώνουν την ανθρωπότητα.

-Ποιος είναι λοιπόν ο τρόπος που η καρδιά μιλάει;
-Πώς μαθαίνω να ακούω και να «διαχειρίζομαι» αυτά τα στοιχεία ώστε να έχω όφελος;
-Με ποιους τρόπους μπορώ να μεταβάλλω τη συναισθηματική μου καθημερινότητα προς το καλύτερο;
-Γιατί τον νου νικά η καρδιά;
-Τι μπορώ να κάνω για την προσωπική μου βελτίωση, ανάπτυξη αλλά για να προσφέρω μέσω στο ευρύτερο δίκτυο ανθρώπινων σχέσεων;

Η σύνδεση με την αλήθεια της καρδιάς μου είναι ένα μοναδικό δώρο να κάνω στον εαυτό μου. Ένα ακόμα λιθάρι στο χτίσιμο της αυτογνωσίας μου. Η ειλικρίνειά μου αποκαλύπτεται, ακόμη και κάποια «κρυφά» σημεία. Ως αποτέλεσμα, βρίσκονται οι «περιοριστικές πεποιθήσεις» με σκοπό να διαχειριστούν από τον άνθρωπο έτσι ώστε να φτάσει στον επιθυμητό προορισμό του και στη βελτίωση των τομέων της ζωής που επιθυμεί.

Στο Webinar αυτό αξιοποιώ ουσιαστικά συνδυαστικά επιστημονικά αρχεία που αφορούν στην επικοινωνία, την ψυχολογία, τη σύγχρονη νευροεπιστήμη, νευροψυχολογία, τις σπουδές θεάτρου, αληθινές ιστορίες και παραδείγματα, καθώς και εργαλεία Coaching για να παρουσιάσω τρόπους να φέρνεις την αλλαγή που επιθυμείς από μέσα σου.

Σε ποιους ανθρώπους απευθύνεται:

Σε ανθρώπους άνω των 18 που επιθυμούν να μάθουν κάποιους τρόπους «αποκωδικοποιούν» τη γλώσσα της καρδιάς και να βελτιώνουν τη «συναισθηματική πραγματικότητα» που βιώνουν. Μιλάμε κυρίως για γνώση περασμένη από τα εργαλεία του Coaching στην πρακτική εφαρμογή τους.

«Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώνετε τη φόρμα επικοινωνίας