Skip to content

Θηλυκή Δύναμη

Ένα Webinar με διάρκεια 2 ώρες, το οποίο εστιάζει στην έννοια, αντίληψη και έκφραση της θηλυκής δύναμης μέσα στον άνθρωπο, ιδιαίτερα στη σύγχρονη γυναίκα. Στο Webinar αυτό γίνεται παρουσίαση των χαρακτηριστικών της έκφρασης της.

Τα άτομα που συμμετέχουν εκπαιδεύονται:

  •  Στην κατανόηση των χαρακτηριστικών της σύνδεσης με τη θηλυκή φύση.
  • Στα χαρακτηριστικά της θηλυκής πλευράς του ανθρώπου.
  • Στην αξιοποίηση του υλικού της θηλυκής δύναμης, ως μέσου αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης.
  • Στους τρόπους για την αναγνώριση, ενίσχυση και έκφραση της θηλυκής δύναμης στους διάφορους τομείς της ζωής.

Μέσα σε αυτό το Webinar θα δούμε ποια είναι τα χαρακτηριστικά της θηλυκής δύναμης. Επίσης θα δούμε ποια είναι τα χαρακτηριστικά της αρσενικής δύναμης. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε στοιχεία και από τις δυο αυτές εκφάνσεις εκδήλωσης της δύναμης του ανθρώπου. Ανάλογα με την κάθε περίσταση στην οποία καλούμαστε να ανταποκριθούμε, μπορούμε να επιλέγουμε αντίστοιχες εκδηλώσεις συμπεριφοράς. Θα μάθουμε αναγνωρίζουμε ποια πλευρά μας εκδηλώνεται κάθε φορά, έτσι ώστε να επιλέγουμε με κατάλληλο τρόπο για να είμαστε εντάξει με τον εαυτό μας, με τις σχέσεις και τις υποχρεώσεις μας.

Θηλυκή Δύναμη 2

Η Έκφραση της θηλυκότητάς μου… Ένα χαρακτηριστικό αδυναμίας ή εσωτερικής Δύναμης; Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής, ωθούν τη σύγχρονη γυναίκα να κινείται με ταχείς ρυθμούς και να εκπληρώνει πολλές και διαφορετικές υποχρεώσεις στην καθημερινότητα. 

Επιπλέον καλείται να υπηρετήσει τις υποχρεώσεις της μέσα σε έναν κόσμο γεμάτο στερεότυπα, ταμπέλες, και ετικέτες που ενδεχομένως δημιουργούν δυσκολίες και κωλύματα στην καθημερινή ζωή.

Θηλυκή Δύναμη

Η σύγχρονη γυναίκα συμβαίνει να χάνει τη σύνδεση με τον εαυτό της. Ως συνέπεια ταλαντεύεται η ισορροπία με το περιβάλλον και τις σχέσεις.

  1. Ποια λοιπόν είναι τα στοιχεία της συμπεριφοράς που συνδέονται με τη θηλυκή μας πλευρά;
  2. Πώς εκδηλώνονται τα στοιχεία που σχετίζονται με τη θηλυκή μας πλευρά;
  3. Πώς η αναγνώριση αυτών των στοιχείων συμβάλλει στην Αυτογνωσία;
  4. Πώς συνδέομαι με αυτά τα χαρακτηριστικά, ώστε να αισθάνομαι ειλικρινής με τον εαυτό μου και με το περιβάλλον μου;
  5. Πώς η ειλικρινής και ουσιαστική σύνδεση με αυτά τα στοιχεία μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση των σχέσεων;


Η σύνδεση με την ψυχή μας είναι ένα πολύτιμο δώρο. Γιατί να εφαρμόζεται από ανθρώπους ελάχιστους; Οι ανθρώπινες σχέσεις δε λειαίνουν μέσα από μια επικοινωνία με ταμπέλες, κλισέ και συνταγές. Ενδεχομένως κάποιες τέτοιου είδους προσεγγίσεις να πετάνε τα ζητήματα «κάτω από το χαλί».

Το ζήτημα στις ανθρώπινες σχέσεις είναι να φωτίζουμε όλες τις πλευρές ενός ανθρώπινου όντος και ο άνθρωπος να αναδεικνύεται ως ένα σύνολο σε αρμονία με τον εαυτό του και το περιβάλλον του. Πώς είναι αυτή η αρμονία;
Μέσα στο Webinar προσεγγίζεται το ζήτημα της ειλικρινούς έκφρασης της θηλυκότητας μέσα από βαθιά σύνδεση με τον εαυτό και τη φύση μας.

Η βαθιά σύνδεση με τον εαυτό μου δεν επιτυγχάνεται με εκφράσεις με ταμπέλες, στερεότυπα. Καθώς επίσης δεν επιτυγχάνεται με επιβεβλημένα πρότυπα από πολλά επιφανειακά κοινωνικά σχήματα και πλαίσια.
Η αρχή γίνεται από εμάς. Στρεφόμαστε πρωταρχικά μέσα μας.

Η δική μας, η προσωπική μας θηλυκότητα εκφράζεται μέσα από μια υγιή και ειλικρινή σχέση με τον εαυτό μας. Αυτή αποκαλύπτει την ουσία που συνδέεται με την προσωπική μας ελευθερία, τις υγιέστερες σχέσεις και μιας ζωής με νόημα και ουσία.

Συνοπτικά

Δημιούργησα ένα Webinar 2 ωρών που εστιάζει στην έννοια της θηλυκότητας, της θηλυκής δύναμης της γυναίκας και της αποκάλυψης της ωφέλιμης μαγείας αυτής της δύναμης.

Τα άτομα που συμμετέχουν εκπαιδεύονται:

  • Στην κατανόηση των χαρακτηριστικών της σύνδεσης με τη θηλυκή φύση.
  • Στη συνειδητοποίηση των χαρακτηριστικών της γυναικείας φύσης.
  • Στην αξιοποίηση του υλικού ως μέσου αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης
  • Στους τρόπους για την αναγνώριση, ενίσχυση και έκφραση της θηλυκής δύναμης στους διάφορους τομείς της ζωής.

Τα σημεία εκπαίδευσης:

  • Σύνδεση με τον εαυτό μου- Εισαγωγή στην αυτογνωσία
  • Η ροή των συναισθημάτων μου-Εισαγωγή στη διαχείριση του Συναισθήματος
  • Η ισορροπία προσωπικής-κοινωνικής-επαγγελματικής ζωής
  • Οι Σχέσεις: Στοιχεία αναφοράς στις ανθρώπινες σχέσεις.
  • Έκφραση της θηλυκής ενέργειας και δύναμης
  • Η σχέση με τους τομείς της ζωής μου -Αναφορά στην εκδήλωση και της αρσενικής πλευράς από τον εαυτό μου ή άλλους ανθρώπους.
  • Το στοιχείο της προσφοράς.
  • Τι μπορώ να κάνω για να είμαι σε σύνδεση με την ειλικρίνεια του εαυτού μου;
  • Ερωτήσεις/ Συμπεράσματα.

Σε ποιους ανθρώπους απευθύνεται:

Σε γυναίκες άνω των 18 που επιθυμούν να διερευνήσουν την θηλυκή δύναμη ως μέσο αυτογνωσίας. Επίσης, σε επαγγελματίες που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα στοιχεία για την θεωρητική και βιωματική θηλυκή προσέγγιση για αρμονία στους διάφορους τομείς της ζωής, σε άνδρες που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για το πώς βιώνει η σύγχρονη γυναίκα την πραγματικότητα και να ξεκλειδώσουν στοιχεία επικοινωνίας με τη σύγχρονη γυναίκα.

Σε ανθρώπους που επιθυμούν να ξεκλειδώσουν την προσωπική τους ισορροπία μεταξύ των δυο εκφάνσεων (αρσενικό-θηλυκό) έκφρασης.

«Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώνετε τη φόρμα επικοινωνίας.»